Inwoners van de Provincie Utrecht zullen zeker bekend zijn met de Servicelijn van Radio M Utrecht.

Dit is een programma op zaterdag van 10.00-12.00 uur op Radio M Utrecht waarin u een oproep kunt doen. Bent u op zoek naar dat bijzondere boek? Dat leuke grammofoonplaatje van heel lang geleden? Mist u een deel van een waardevol servies? Bent u die vriend(in) van vroeger uit het oog verloren? Schakel dit programma in, heel vaak komt het goed!

Afgelopen vrijdag heeft Betty een oproep per mail doorgegeven en op zaterdagochtend werd ze gebeld met de vraag of ze in de uitzending wilde komen.

Betty was namelijk voor de woongroep op zoek naar een roei-apparaat voor de fitness-ruimte, alsmede de serie “De Stille Kracht” op DVD.

En echt waar… het is allebei gelukt! Voor de DVD werd Betty diverse malen gebeld en ook het roeiapparaat werd gevonden.

En wel bij de familie De Jongh uit Zeist. Met medebewoner Joke heeft Betty het roeiapparaat opgehaald en als tegenprestatie een mooi veldboeket afgeleverd. Familie de Jongh, namens onze woongroep nogmaals heel hartelijk bedankt dat u uw roeiapparaat aan ons heeft afgestaan.

Betty op de nieuwe aanwinst voor de fitness-ruimte: het roeiapparaat!

Ook ergens naar op zoek? Bel: 0909 – 6 931 931, of mail naar: servicelijn@rtvutrecht.nl. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden!